Bill Laurance solo concert


Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 03/05/2015
2:30 pm - 4:30 pm

Location
Voormalig Kantoorpand RET Remise Sluisjesdijk

Categories


2Na het geweld van 30 april en 1 mei van Snarky Puppy en het Metropole orkest en voor de tour rond zijn nieuwe album “Swift” aanvangt geeft Bill Laurance (UK) een exclusief soloconcert in het voormalig Kantoorpand van de RET Remise aan de Sluisjesdijk, Rotterdam.

Tijdens dit optreden in intieme sfeer (capaciteit 55 bezoekers) zal Bill o.a. putten uit zijn eigen brede repertoire van composities.

Over Bill Laurance:

Bill Laurance is pianist, keyboardspeler, componist en producer. Hij is vooral bekend als origineel lid en medecomponist van de origineel uit Texas en nu in Brooklyn gevestigde band Snarky Puppy, waarmee hij de afgelopen jaren wereldwijd bekendheid verwierf.

Bill is klassiek geschoold en werkt al sinds zijn 14de als professioneel musicus. Hij heeft internationaal gewerkt als pianist, componist, producent en arrangeur en in de studio gewerkt of live getourd met artiesten als: David Crosby, Morcheeba, Salif Keita, Bobby McFerrin, Susana Baca, Lalah Hathaway, Laura Mvula, Jacob Collier, Musiq Soul Child, Chris Potter, Lionel Loueke, Carlos Malta, Miss Dynamite and The Metropole Orchestra.

 

Entree

Ticket voorverkoop begint binnenkort. De link wordt hier gepubliceerd

Kaarten in de voorverkoop: €17,50 (incl. service kosten)
Kaarten aan de deur: €20,-