Ben Somers stringband bij Boet’n Deure Folk & Bluegrass


Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 21/07/2015
12:00 am

Categories No Categories


Op 21 juli speelt Ben Somers bij Boet’n Deure:

MET Gerd Schinkel (D) + Ben Somers Stringband (UK).

Gerd Schinkel zingt Folk en bezit het talent om deuren van schatkamers, die anders gesloten blijven, te openen. Zijn nuchtere Duitse vertalingen van oa Bob Dylan, Townes van Zandt en John Haitt raken menigeen meer dan het origineel. Hij komt samen met zijn Kanuten naar Boet’n Deure. De Kanuten zijn naast Gerd Schinkel, op gitaar banjo Wolfgang Kassel, op bas Chris Biederwolf, en op mandoline Frank Tschinkel. Even luisteren:https://www.youtube.com/watch?v=_O3WqrDuEKw

De Ben Somers Stringband is een groep van talentvolle muzikanten uit Londen en omgeving geformeerd rond contrabassist en saxofonist Ben Somers. Ben groeide op in een huis waar muziek de boventoon voerde. Luisterend naar alles van Vivaldi tot Art Pepper, tot Willie Nelson, ontwikkelde hij zich tot een uiterst veelzijdig muzikant, en treedt hij tegenwoordig beroepsmatig op in de meest uiteenlopende genres, zoals: folk, country, bluegrass en western-swing.
Alvast even luisteren: https://www.youtube.com/watch?v=XZDbOfI4x1U

Het belooft een sfeervolle avond te worden met deze duitse & engelse rootsmuzikanten. Dinsdag 21 juli begint Boet’n Deure om 19.00 uur.

De Boet’n Deure concerten kenmerken zich door de gemoedelijke intieme sfeer en er is ruimte genoeg om naar muziek te luisteren. De entree voor de Boet’n Deure concerten is een vrije gift. Zo kun je als bezoeker je waardering voor de muziek in geld laten blijken en kun je geven wat je kunt missen. Wie zeker wil zijn van een zitplaats bij de concerten wordt aangeraden om een tuinstoel of picknickkleedje mee te nemen. Er staan ook enkele stoelen klaar.

Het restaurant bij Poolshoogte is open voor een hapje en een drankje en het geluid bij Boet’n Deure wordt verzorgd door All Acoustic. Bij regen worden er enkele regenschermen opgetuigd, want de concerten zijn natuurlijk buiten in het bos, bij Poolshoogte (Exloo/Odoorn) Mede mogelijk gemaakt door het Prins Bernard Cultuurfonds, Rabobank Borger -Klenckeland, P de Jong Grond- en Straatwerken en andere sponsoren. Meer info over dit concert en de overige Boet’n Deure concerten vind je via www.boetndeure.nl

POSTS