Raaf Rotterdam


Loading Map....

Address
Maashaven Zuidzijde 2
Rotterdam


3081AE
Netherlands


RAAF is een jonge multifunctionele en culturele hotspot aan de Zuidkant van Rotterdam. RAAF staat voor Rotterdam-Art-adventure & Food maar behalve dat is een RAAF ook een klein, brutaal vogeltje, wat we goed bij ons vinden passen…

Naast het verhuren van onze ruimten zijn we een ‘creatieve hub’ met een bar, een klein podium en een knus, gezellig café. Allemaal toe te passen op de wensen van onze klanten.

Daarnaast is RAAF betrokken bij verscheidene culturele en creatieve projecten, innovatie en ontwikkeling op Zuid vinden wij daarnaast ook erg belangrijk.

In 2012 begonnen we een kleine lunchroom met een nog kleiner podium aan de Hillelaan net over de Erasmusbrug in de Afrikaanderwijk. De liefde voor de Zuidkant van onze stad heeft ons gemotiveerd zelf een informatiepunt in en over Rotterdam Zuid te openen, genaamd DitisZuid. Tegenwoordig draait deze stichting zonder ons verder met een nieuw bestuur en een heel eigen programma, uiteraard is DitisZuid wel één van onze belangrijkste partners.

in 2015 zijn we verhuist naar de prachtige, historische Maassilo om ons concept verder te ontwikkelen en nóg meer mensen samen te brengen. Zo kunnen we meer mensen bekend maken met Zuid , niemand mag dit deel van Rotterdam missen of je nou toerist ben of al jaren in deze stad woont. Kom eens langs en ontdek RAAF in de Maassilo in het prachtige Rotterdam-Zuid.

Upcoming Events

  • No events in this location