Christopher Paul Stelling


Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 14/10/2017
8:30 pm - 10:30 pm

Location
Raaf Rotterdam

Categories


Ook in de hedendaagse digitale wereld zijn er nog altijd artiesten die op de ouderwetse manier een muzikale carrière opbouwen: door goede liedjes te schrijven en zoveel mogelijk op te treden. De New Yorkse singer-songwriter Christopher Paul Stelling is een voorbeeld van zo’n artiest. Christopher Paul Stelling combineert oude blues, Americana, folk en gospel. Hij is een echte troubadour die bijna altijd onderweg is. In zijn nummers vertelt hij verhalen die nog nooit eerder zijn verteld.

Met zijn gitaar onder de arm heeft hij al reizend een reputatie opgebouwd als bijzondere en bevlogen performer. Hij weet zich hierin gesteund door de aloude traditie van barden en troubadours, maar ook door tijdsgenoten. Dat Stelling tussen tournees nog tijd vindt om zijn nummers op plaat vast te leggen, is bijna een klein wonder te noemen. (quote: de Oosterpoort).

Neem de moeite om het nieuwe album van “CPS” te beluisteren op bandcamp of nog beter: Schaf het album meteen aan! Persoonlijke favoriet: “The Cost of doing Business” & “Tempest”. En kom dan vervolgens 14 oktober naar Raaf Rotterdam.

CPS – vox / guitar / porch board
Julia Christgau – vox / percussion
Keiran Ledwidge – violin
Matt Murphy – bass

 

Zaal open: 20:00u
Ticket in vvk: €12,-, aan de deur €14,-